Michèle Seton

Sport- en Beweegconsulent

Mijn naam is Michèle Seton en ik woon met mijn partner en twee dochters in Apeldoorn. Ik ben sinds december 2021 werkzaam bij Sportservice Apeldoorn als sport- en beweegconsulent met als aandachtsgebied de ontmoetingsplekken.

Voordat ik bij Sportservice in dienst kwam heb ik op verschillende basisscholen gymles gegeven. Daarnaast heb ik als buurtsportcoach bij twee Welzijnsorganisaties gewerkt. In mijn vrije tijd sport ik graag. Hardlopen, mountainbiken en zeilen, maar ik heb ook aan korfbal, kickboksen en klimmen gedaan.

Als sport- en beweegconsulent richt ik me met name op de ontmoetingsplekken in Apeldoorn. Mijn doel is om hier het beweegaanbod voor de bezoekers te vergroten. Samen met de professionals en vrijwilligers die actief zijn op de ontmoetingsplekken ga ik bekijken of het mogelijk is om meer beweegactiviteiten op te nemen in het programma en wat hiervoor nodig is.

Ik vind het een uitdaging om mensen in beweging te krijgen voor wie dit niet vanzelfsprekend is, of het nu kinderen, volwassenen of ouderen zijn. Ik probeer dit te bereiken door activiteiten aan te bieden die passen bij het niveau en de interesses van de doelgroep. Ook het sociale aspect verlies ik hierbij niet uit het oog. Want bewegen moet leuk zijn anders is het voor veel mensen moeilijk om gemotiveerd te blijven.

Michèle Seton

Meer teamleden

Rico de Boer

Rico de Boer

Manager Sportservice

Toke Damgrave

Toke Damgrave

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Rutger Boerdam

Rutger Boerdam

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Laura Nijkamp

Laura Nijkamp

Vakleerkracht bewegingsonderwijs