Jisca Docters

Ik ben Jisca Docters en met mijn sportieve, ambitieuze, reislustige en gedreven eigenschappen vervul ik binnen Sportservice mijn rol als Beweegregisseur voor het programma Life Goals.

Ik ben in het Zuiden opgeleid als Bewegingswetenschapper en Fysiotherapeut en op dit moment ook werkzaam als Fysiotherapeut in Apeldoorn.

Samen met mijn vriend en 2 kinderen woon ik sinds een aantal jaren in Apeldoorn en hebben we daarvoor ons reislustige karakter goed mogen voeden met binnen- en buitenlandse avonturen.

Ik sta voor plezierig en gezond bewegen en hoe mooi is het om te weten dat bewegen niet alleen fysieke en mentale gezondheid bevorderd, maar ook een tool is om vaardigheden te leren die ons helpen om op een fijne en vertrouwde manier aan de samenleving deel te kunnen nemen.

Niet iedereen kan dit zelfstandig en daarom bieden we voor diegene die dat nodig hebben met het Life Goals programma begeleiding en coaching aan. Middels beweeginterventies en coaching leer je vaardigheden ontwikkelen die je kunnen helpen jouw plek binnen de samenleving weer op te oppakken, lekker te blijven sporten en naar behoefte verder te ontwikkelen.

Jisca Docters

Meer teamleden

Raymon Wilpshaar

Raymon Wilpshaar

Michèle Seton

Michèle Seton

Sport- en Beweegconsulent

Marit Gerritsen

Marit Gerritsen

Junior Sport- en Beweegregisseur

Ellen Luttikhuis

Ellen Luttikhuis

Sport- en Beweegconsulent